royalsavonda güzel kokulu sabunlar

Ben aslında koku hastası bir insanım güzel kokular herzaman cok hosuma gider denemekde öle.O yüzden bu yarısmaya bende katılmak istedim.






Sizde bu çekilişie katılmak istiyorsanız eğer şartlar burada

Bu güzel sabunlara 5 kişi 3 er sabun olarak sahip olacakmış.Herkese iyi şanslar diyorum ;)))

Miley Cyrus tarzı














1992 doğumlu olduğunu öğrenince şaşırdığım Miley Cyrus ' un tarzını kendini özgü abartısız ve hoş buluyorum.Sizlerle gözüme çarpan bazı fotoğraflarını paylaşmak istedim.

Sevimli hediyeler

Zeynepbutterfly blogunda bir çekiliş düzenlemiş ve kazananlara fotolarda görmüş olduğunuz hediyelerden veriyor.Sizde şansınızı deneyin derim :)


fiyonklu babetler


Birazdan arkadaşımın doğum gününe gideceğim.Üşeniyorum hazırlanmak için:) Post hazırlamak istedim dışarı çıkmadan.Bu fiyonklu babetler hosuma gitti belkıde DIY fikri olarakda düz bir babete yapılabilir.









Yeni moda kaset çantalar






Eğer sizde bu çantalardan istiyorsanız www.kasetcanta.com u ziyaret edebilir.Yada asagıdaki blogu ziyaret ederek çekilişe katılabilirsiniz! ;)

http://byheh.blogspot.com/2010/03/kaset-cantaniz-olsun-ister-misiniz.html

Lindsay'in fötr sapkaları









Laptoplarınızı eğlenceli hale getirin!











Laptoplarınızın dısındaki çizik ve kötü göruntüye bu stickerlarla son verebilirsiniz.Ben çok begendim paylaşmak istedim.Bu stickerlardan sizde satın alıp laptoplarınızı rengarenk hale getirmek istiyorsanız www.laptop-sticker.com ziyaret edin.


;)

Cıvıl cıvıl ev dekorasyonları










Ruh halime göre kombinler





Not:Kombinler polyvore.com da kendi hazırladıklarım :)

Boşanma Pastası


Doğum günü pastası,evlilik pastası vb.vb.vb. ama ilk defa boşanma pastası gördüm :)

Organ Bağışı


Nette gezinirken organ bağışı hakkında sihirliellerankara nın blogunda yazı okudum ve paylaşmak istedim.Bu arkadaslarımla bazı zamanlar tartıstıgımız konulardan biri.Belki bu yazı pek az kişiye ulaşır ama yinede yayınlamak istedim belki birileri benım gibi etkilenir diye.Ben de organ bağışını destekliyorum eğer herkes organlarını bağışlasaydı bu gün birçok çocuk kaçırılmamış olurdu belkide...

Gökkuşağı

Geçenlerde yağmur bastırdı ve yurda sırılsıklam geldım.Sonra bi baktım güneş açmış karsımdada gökkusagı vardı.Ölümsüzleştirmek istedim yurt penceresinden o anı :)





Bir insana zorla sevdiremessin kendini.. bana güven diyemessin yanımda ol diyemessin elimi tut diyemessin eğer kalbindeki yangını hissetmiyorsa yaptıkların onun için sıradan geliyorsa gözlerinin içine baktığında gözlerını kaçırıyorsa yüreğinden çıkan seni seviyorum cümlesi çok basit geliyorsa ona tek bir söz söyleyebilirsin....SEN BİLİRSİN

I love Marc Jacobs products ♥ ♥











Çok sevimli gözüküyorlar:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...